1. Hogyan tudok bekerülni a programba és meddig vehetek részt benne?

Pusztán egy engedélyre van szükségünk attól a szervezettől aki csatlakozni szeretne, hogy levehessük a logójukat és a linket, amit felteszünk az oldalunkra és már bent is vannak a programban, egyetlen „feladatuk” van csupán, minél gyakrabban posztolni, hogy a támogatókhoz eljusson a hír, megtudják, hogy nekik is küldhetnek adományt.

FONTOS!!!

Minden partnerünknek a csatlakozástól számítva 60 napot biztosítunk a felületen. Amennyiben ennyi idő alatt nem jön össze legalább 300 kg adomány, úgy automatikusan kikerülnek a programból, így tudunk a későbbiekben másoknak is lehetőséget biztosítani! Természetesen az összegyűlt mennyiséget mindenkihez eljuttatjuk!

 1. Hova tudok utalni, miért nincs az oldalon bankszámlaszám?

Azért nincs az oldalon bankszámlaszám, mert nem adomány oldal vagyunk, hanem kiskereskedők és még véletlenül sem szeretnénk ha bárki is egy adott bankszámlaszámra bármilyen összeget is utalna, nem pedig terméket rendelne a kiválasztott szervezetnek, úgyhogy senki ne keressen bankszámlaszámot, mindenki a rendelést követő 24 órán belül e-mailen kap egy számlát és azon keresztül tudja teljesíteni a rendelését. A számlán szerepel majd a támogatott szervezet(ek) neve, vagyis ahová a rendelt termékeket szállítjuk majd.

 1. Ugye nem nekem szállítják majd ki a rendelt terméket?

Természetesen nem, a számlán is feltüntetjük majd, hogy kinek szállítjuk a megrendelést!

 1. Mikor jutnak el a rendelések a támogatott szervezetekhez?

4-6 hétre vállaltuk a szállítást, de ha egy szervezetnek néhány nap alatt (volt ilyen) összegyűlik egy szállítható mennyiség (400-500 kg) azt leszállítjuk korábban.

 1. Hogyan tudom nyomon követni a rendelést és ellenőrizni, hogy megkapta-e a támogatott szervezet az adományomat?

Minden átadáskor a helyszínen aláírunk egy átadás-átvételi jegyzőkönyvet, amiben a támogatott szervezet összes addig összegyűjtött adománya benne van tételesen és a számla sorszámának segítségével mindenki ellenőrizheti, hogy adománya célba ért-e. A jegyzőkönyv megtekinthető oldalunkon az „átadás” menüpont alatt.

 1. Fog-e szerepelni a nevem, vagy elérhetőségem bármilyen nyilvános felületen?

Nem, természetesen az adományozók adatait bizalmasan kezeljük és még a támogatott szervezetnek sem adunk ki semmilyen személyes adatot!

https://adomanyozas.olcsokutyatap.hu/wp-content/uploads/2022/02/cropped-1-masolata.png
Elérhetőség
rendeles@olcsokutyatap.hu
+36 20/296-4267
Hétfő - Péntek: 9:00 - 17.00
Kapcsolatfelvétel

  0
  Kosár tartalma
  • No products in the cart.